Skånepågen, politik och annat.

Direktlänk till inlägg 7 november 2008

Mina tankar i dag........

Av Åke Johnson - 7 november 2008 13:34


är hos en gammal chef och kollega som gick bort alldeles för tidigt i cancer.

Han begravs i dag.


Ja, vi vet inte hur länge vi går här på jorden. Tur är väl kanske det.



 
 
Sanna

Sanna

7 november 2008 14:44

Jag tycker bloggen är superbra och visst ska man kunna debattera för det som skrivs. Det jag däremot inte gillar är när folk tror sig veta allt om oss som i detta fallet var en kommentator och inte bloggskrivare. Att skriva till någon okänd att man är präktig i samband med homosexualitet tycker jag var nedvärderande för min person. Ingen vet hur vi gar det eller hur vi mår. Att debattera är en konst utan att hoppa på folk eller insinuera något som inte stämmer. Jag tycker fortfarande att man ska ge och ta men lära sig att inte vara personlig. Så en sakfråga är helt annat vilket jag också accepterar givetvis. Så till dig Åke så tycker jag dina sista blogginlägg var mycket intressanta. Jag håller mig på annat plan i just min blogg. Det beror inte på att jag inte vill sticka ut hakan för det gör jag till vardags utan kanske mer som en "fotoblogg"! Så fortsätt skriv vad du vill och jag ska inte lägga mig i om någon för för sig att göra om samma sak. Det är ju bara att gå vidare. Man får inte ta illa vid sig då internetvärlden är ganska så kall. Låter inget vidare med din kollaga och med den tråkiga sjukdomen som tyvärr inte tycks minska. Man ska leva som om varje dag vore den sista. Glädjas åt varandra och försöka bjuda till. Kram från mig!

http://sancha.bloggagratis.se

 
GladaKatarina

GladaKatarina

7 november 2008 16:09

Sorgligt. :-(

Jag har dessutom fullt förtroende för att du håller debatten igång. Kul! :-)

Vi har alla rätt till att yttra oss och ens egen blogg kan gott få vara en borg i det fallet. Men man får vara beredd på motargument, det är bara bra och nyttigt för oss alla. Och eventuella motargument möter du lysande. :-)

http://gladakatarina.bloggagratis.se

 
mj

mj

7 november 2008 16:09

Sanna: Här kommer min sista kommentar till dig i den här bloggen.
Ok, då förstår jag. Som kommentator ska man skriva vad man tycker och känner men ingen ska reagera på det. Då är jag med. Oj, jag reagerade just på det du skrev, ska inte hända igen.
Ville verkligen inte älta det här. Men det finns inget i min kommentar som säger att jag tror mig känna dig. Däremot känner jag skånepågen mycket bra.
"Präktig" var en fråga till dig eftersom jag tolkade din kommentar på det viset. Läs gärna det du själv skrivit och se hur du tolkar det.
OM någon skriver att "först ska vi acceptera deras läggning, sen giftermål...först fingret och sen hela handen"
HUR tolkar du själv det?
När du skriver det du skriver så är jag rädd att du får stå ut men en och annan motkommentar.
Skånepågen skulle kanske införa funktionen som gör att man kan godkänna andras kommentarer så kan han själv välja att ta bort de som kommer från mig.
Men som sagt det här var sista kommentaren från mig till dig i denna bloggen. Det kan hända att jag slinker in på din blogg någon gång eftersom jag tycker den är väldigt bra. (då slipper du dock "syrliga" kommentarer eftersom du, som du själv skriver, inte behandlar dessa ämnen)

http://mj.bloggagratis.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Åke Johnson - 22 december 2017 12:30

  Jag ber att få önska alla bloggvänner en GOD JUL och ETT GOTT NYTT ÅR.   ...

Av Åke Johnson - 5 oktober 2017 10:36

Jag hade höga förväntningar på staden och förväntningarna anammades med råge. Påminner en hel del av Prag, skulle man kunna säga. Fast jag upplevde att Budapest är större. Många vackra hus och parker, breda fina gator och framför allt rent och snyg...

Av Åke Johnson - 17 september 2017 11:35


Hej bloggen. Det var länge sedan jag skrev något här. Men jag lever och har hälsan kan man nog säga. Mitt öga får fortsatt behandling på Kristianstad sjukhus med jämna mellanrum. Läkeriet har bromsat upp utvecklingen av sjukdomen vilket är mycket p...

Av Åke Johnson - 13 april 2017 09:52

        Trevlig och Glad Påsk önskar jag alla som tittar in på min blogg.      ...

Av Åke Johnson - 23 mars 2017 10:38

Nu är det klart. Så blev det klart med årets resa med goda vännerna från Sollentuna. Det här året håller vi oss i Sverige. Vi ska göra en kryssning med Birka Cruises från Sthlm som tar oss till Höga kusten, Härnösand och Luleå. Utflykter på båda re...

Presentation


Skånepågen
En Socialdemokrat som tror på att Sverige kan bli ännu bättre med en rättvis politik.

Fråga mig

9 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
          1 2
3 4 5 6 7
8
9
10
11
12 13 14 15 16
17 18 19
20
21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
<<< November 2008 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards