Skånepågen, politik och annat.

Direktlänk till inlägg 12 januari 2012

Det var ett tag sedan.

Av Åke Johnson - 12 januari 2012 19:04

Det var ett tag sedan jag skev i bloggen. Men det har ju hänt en massa saker ändå.
T ex rea fynd på Expert och El giganten.

Förra året vid den här tiden blev det en ny TV. Den här rean blev det nytt bio ljud och en digital filmkamera. Inköpen med några dagars mellanrum dock.
Det gäller ju att passa på medans rean pågår. Något tjänar man nog ändå. Så nu ska här tränas på att göra rörliga bilder.

Bioljud hade jag tidigare men jag upplevde ett problem med den gamla, för dåligt med inställningar av ljudet. Uppspelning av DVD filmer men även film från TV, n så hörde man inte vad de sa. Dialogen var så svag och att justera detta kunde man inte. Men på den nyinköpta ska man kunna justera talet. Bara jag nu kan installera den på ett rätt sätt. Ja vi lever verkligen i den digitala åldern.

För övrigt så rullar vintern på allt i min smak. Det vill säga, 8 + och ingen snö så långt ögat når. Det närmaste vintern vi har kommit hittills är någon frostig morgon. Det är allt. Men än är det för tidigt att hoppa jämfota. Vi får nog vår del. Föresten så har vi en snödroppe uppe i vår rabatt. Ja det säger väl vilken fin vinter vi har.

Fick en ny cirkel som jag ska leda nu under våren. Sju Torsdagar blir det med några som vill lära sig grunderna i datahantering. Det ska bli kul att sätta igång med det och kul att jag fick förtroendet.

I morgon är det premiär på en ny Hamilton film. Den ser jag fram emot. Inte bara för Persbrandt utan den typ av filmer gillar jag.

Bra att Jonas Sjöstedt blev vald till Vänsterpartiets ordförande. Nu får alla Sossar passa sig eller rättare sagt, nu måste Socialdemokratiska partiet börja att visa framfötterna, annars ..... !!!

    

 
 
Sanna

Sanna

12 januari 2012 19:39

Bioljud, menar du suroundljud? Det ahr vi ockdå men stängt av då det blir för mycket runt om och för lite från själva TV:n. Vem vill höra pratet upp i taket och se några röra på munnarna på skärmen? Vi fick tom hjälp att ställa in dem rätt men jag upplever ljudet vara så jobbigt. Så nej tack och rattar bara volymknappen i fortsättningen. Ja jag vet, allt ska vara som förr....haha

Du hinner även den andra filmen jag ska se läser jag och hoppas så att den är bra också. Mannen nämnde att han också vill se Lars Åbergs sista så det är ju lika bra att boka in oss 3 kvällar i rad och få detta överstökat.

Ha det bäst och vi hörs!

http://www.sancha.bloggplatsen.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Åke Johnson - 22 december 2017 12:30

  Jag ber att få önska alla bloggvänner en GOD JUL och ETT GOTT NYTT ÅR.   ...

Av Åke Johnson - 5 oktober 2017 10:36

Jag hade höga förväntningar på staden och förväntningarna anammades med råge. Påminner en hel del av Prag, skulle man kunna säga. Fast jag upplevde att Budapest är större. Många vackra hus och parker, breda fina gator och framför allt rent och snyg...

Av Åke Johnson - 17 september 2017 11:35


Hej bloggen. Det var länge sedan jag skrev något här. Men jag lever och har hälsan kan man nog säga. Mitt öga får fortsatt behandling på Kristianstad sjukhus med jämna mellanrum. Läkeriet har bromsat upp utvecklingen av sjukdomen vilket är mycket p...

Av Åke Johnson - 13 april 2017 09:52

        Trevlig och Glad Påsk önskar jag alla som tittar in på min blogg.      ...

Av Åke Johnson - 23 mars 2017 10:38

Nu är det klart. Så blev det klart med årets resa med goda vännerna från Sollentuna. Det här året håller vi oss i Sverige. Vi ska göra en kryssning med Birka Cruises från Sthlm som tar oss till Höga kusten, Härnösand och Luleå. Utflykter på båda re...

Presentation


Skånepågen
En Socialdemokrat som tror på att Sverige kan bli ännu bättre med en rättvis politik.

Fråga mig

9 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
            1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14 15
16
17 18
19
20 21 22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Januari 2012 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards