Skånepågen, politik och annat.

Direktlänk till inlägg 9 januari 2011

Hallå.

Av Åke Johnson - 9 januari 2011 10:29

Så var jag här på bloggen igen, efter några dagars paus.

Vännerna från Sollentuna har åkt hem. Tänk vad fem dagar går snabbt när man har roligt.

Med riktiga vänner är det som att tiden emellan gångerna inte existerar. Man börjar där man slutade senast, så att säga.

Dessa dagar fylldes med allehanda saker. Härliga samtal. God mat både hemma och på restaurang. Biobesöket med filmen The Turist en av kvällarna.

Vad jag tyckte om filmen ?

Jag älskar ju Italien och Venedig så bara det gjorde att jag gillade den. Att Angelina Jolie var med gjorde inte saken sämre och för allan del Johnny Depp. Snyggt par att vila ögonen på. Filmen har väl fått sisådär recension men jag tycker den var sevärd.


Meningen var att vi en av dagarna skulle på en konsert men vi var tvungna att avstå

p g a snöstorm. I går regnade det här till min stora glädje. Det minskar på snödjupet betydligt. Annars har det varit fina soliga dagar denna Trettonhelg.


Det blev en hel del planeringssnack om vår gemensamma England och Skottlands resa i April. Vi reste åter igen på kartan och mätte avstånd och kollade olika sevärdheter som vi eventuellt ska besöka. Det klubbandes att vi skulle i minst två nätter bo på ett slott i Skottland. Med eller utan spöke men med Spa. Jo jag tackar.


    

          //

 
 
Sanna

Sanna

9 januari 2011 11:52

Jo jag tackar ja och undrar under vilken benämning man ska kalla dig för då, slotts greve kanske? hehe

Låter som det blir en välplanerad resa och så brukar jag också göra för att inte missa något man gruvar sig för senare.
Här blir det Barcelona nästa och tar också med oss goa vänner denna gång och hoppas på bra väder. Antagligen blir det inte fören till hösten men men....den som lever får se.

Ha det bäst i halkan trots töandet.

http://www.sancha.bloggplatsen.se

 
Oldmolly

Oldmolly

9 januari 2011 17:52

Själva planerandet av resan är ju halva glädjen eller hur?

http://oldmolly.bloggplatsen.se

 
Tintin Belisida

Tintin Belisida

9 januari 2011 18:23

Vi har nog samma inställning/känsla när det gäller vintern./ Minns att jag blev överlycklig när jag bodde i Stockholm och det var +5 i januari./ Men skall ändå inte sticka under stol med att jag tycker att bakgrunden är fin./ Nej, tid betyder egentligen inget alls när det handlar om riktiga vänner. Det kan kännas som igår även när det har gått flera år sedan man sågs. We'll meet again!/ Se upp med halkan. Känner inte till filmen så jag bör kanske kolla någonstans./ Låter trevligt med resan - har varit i England några gånger och har ett par kusiner med familjer där. Skulle gärna vilja åka till Lake District + Skottland någon gång, så jag räknar med en del fina bilder här snart!

http://elisannw.bloggplatsen.se

 
marianne

marianne

9 januari 2011 19:54

Regnet är verkligen välkommet,brukar inte säga, oh äntligen regn.
Brukar oxå planera vad som ska ses under sem,tyvärr hinner vi aldrig med allt.Trots att vi tillbringar 4:veckor på Gotland.Kan det bero på att när vi är där, är det så mycket vi vill se
igen.Vi har ju så många favoritställen efter snart 25 år.
Skottland är ett ställe som jag skulle vilja besöka någongång.Lycka till med planeringen.
Ha det gott,hoppas du inte blir mer "insnöad"

http://mapes.bloggagratis.se

 
Zandra

Zandra

9 januari 2011 19:59

Nej att köpa hus här i storstan kommer inte på tal. Vi har siktat in oss på att så småning om flytta ditåt vi båda har våra rötter, dvs Västergötland.
Men jag tänkte i alla fall ta med sambon till Askersund nu i vår. Och vem vet, kanske blir vi förtjusta i den orten! Även om den inte tillhör Västergörland.

Vad kul att åka till England och Skottland! Lite häftigare än Askersund. Mamma, pappa och lillasyster var i Skottland förra sommaren, och jag tror nog det var en mycket uppskattad resa.

The tourist vill jag absolut se! Angelina är en av mina "idoler". Kul att hon spelar mot Depp också, tycker han är en skicklig skådespelare. Fast inte så snygg som alla kvinnor vill hävda.

http://drak.bloggagratis.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Åke Johnson - 22 december 2017 12:30

  Jag ber att få önska alla bloggvänner en GOD JUL och ETT GOTT NYTT ÅR.   ...

Av Åke Johnson - 5 oktober 2017 10:36

Jag hade höga förväntningar på staden och förväntningarna anammades med råge. Påminner en hel del av Prag, skulle man kunna säga. Fast jag upplevde att Budapest är större. Många vackra hus och parker, breda fina gator och framför allt rent och snyg...

Av Åke Johnson - 17 september 2017 11:35


Hej bloggen. Det var länge sedan jag skrev något här. Men jag lever och har hälsan kan man nog säga. Mitt öga får fortsatt behandling på Kristianstad sjukhus med jämna mellanrum. Läkeriet har bromsat upp utvecklingen av sjukdomen vilket är mycket p...

Av Åke Johnson - 13 april 2017 09:52

        Trevlig och Glad Påsk önskar jag alla som tittar in på min blogg.      ...

Av Åke Johnson - 23 mars 2017 10:38

Nu är det klart. Så blev det klart med årets resa med goda vännerna från Sollentuna. Det här året håller vi oss i Sverige. Vi ska göra en kryssning med Birka Cruises från Sthlm som tar oss till Höga kusten, Härnösand och Luleå. Utflykter på båda re...

Presentation


Skånepågen
En Socialdemokrat som tror på att Sverige kan bli ännu bättre med en rättvis politik.

Fråga mig

9 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
          1 2
3 4
5
6
7
8
9
10 11
12
13
14 15 16
17
18
19
20
21
22 23
24
25
26
27
28
29 30
31
<<< Januari 2011 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards